Jag och berlinmuren

Billiga flygbiljetter till Berlin

Jag och J har precis installerat oss här på hotellet, det känns nästan overkligt att vara här. Det var ju alldeles nyss som vi var så glada över att vi hade hittat billiga flygbiljetter till Berlin.

Jag måste säga att vi är ganska trötta båda två efter flygresan. Eftersom flyget gick klockan åtta på morgonen har vi varit uppe sen fyra… Och inte kunde vi sova på flygplanet heller eftersom vi var så pirriga i magen, och lite eftersom det satt en bebis bakom oss som hade lock för öronen, stackars liten. Fast mest stackars oss 🙂 Annars var flygresan helt okej, man fick jättegod frukost och sådär.

Fast en lite pinsam sak var när flygvärdinnan skulle visa det här med nödutgångar och syrgasmasker ni vet. Jag vet verkligen inte varför men jag och J började skratta jättemycket och en annan flygvärdinna fick komma och säga åt oss. Så kan det gå när man bara har sovit fem timmar och J tagit en cider på flygplatsen :p

Vårt rum här är jättefint och jag kan inte sluta tänka på vilken tur det var att vi köpte så billiga flygbiljetter till Berlin. Annars hade vi ju varit hemma i tråkiga Sverige nu! Hotellet är verkligen kanon och extremt prisvärt. Det är ett Hilton-hotell som vi bokade genom Billiga Hotell.

Men nu ska vi sova en stund innan vi ger oss ut på upptäcktsfärd, kanske kollar vi in Berlinmuren innan middagen. Och sen blir det kanske till och med lite fest, vi är ju ändå i Berlin. Du kan hitta mer information om Berlin på Berlin Guiden och flygbiljetter dit kan du boka på Reser.se.