Nyhamn i Köpenhamn

Hotell i Köpenhamn

För par som vill ha en romantisk semester på tu man hand i Köpenhamn finns det flera hotell att välja bland. Hotell i Köpenhamn brukar inte vara några svårigheter att hitta och speciellt inte hotell som är prisvärda.

Nimb Hotel
Nimb Hotel slog upp dörrarna år 2008. Hotellet ligger med utsikt över växtligheten i nöjesparken Tivoli. Nimb Hotel är litet med endast tretton rum; alla individuellt inredda. Tanken med rummen är att gästerna ska känna sig som hemma, och de har både öppen spis och är inredda antikviteter. Nimb Hotel är långt ifrån ett budgethotell med priser som börjar vid 2 900 danska kronor.

Hotel Kong Arthur
Till inredningen på det familjeägda hotellet har man hämtat inspiration av legenden om Kung Arthur. Det är framför allt läget som gör detta hotell så romantiskt med sin utsikt över stadens sjöar. Under 2008 öppnades ett spa i hotellets källare, och i samma veva renoverades flera av rummen. Under sommarmånaderna spelas livemusik på hotellets gårdsplan. Jazzkonserterna brukar vara populära.

Skovshoved Hotel
Norr om Köpenhamn, i Charlottenlund, ligger Skovshoved Hotel. Trots att hotellets historia sträcker sig 350 år tillbaka i tiden är det efter renoveringen år 2003 ett modernt hotell. Skovshoved Hotel har utsikt över Öresund, och omgivningarna är lunga och mysiga. En perfekt plats att komma till när man vill komma ifrån pulsen i storstaden Köpenhamn.

Hotel Guldsmeden
I de centrala delarna av Köpenhamn finns tre hotell som tillhör Hotel Guldsmeden; Axel, Bertrams och Carlton. Hotellen är hemtrevliga och personliga. Guldsmedshotellen är perfekta för den som vill att det ska kännas som att man är på en exotisk plats, men samtidigt känna sig som hemma. Inredningen med möbler gjorda i teakträ, trägolven och den äkta konsten är vald med inspiration från Bali.

Hitta Billiga Hotell.se har en väldigt bra tjänst som erbjuder besökaren på ett enkelt sätt att jämföra billiga hotell i Köpenhamn.